Browsing by Author "Tekin, Ali"
Now showing items 1-2 of 2
-
Chemical changes in strained dairy product produced with organic milk by using kefir grains and yogurt culture during refrigerated storage
Güler, Zehra; Tekin, Ali; Dursun, Ahmet (Sidas Medya Ajans Tanıtım Danışmanlık Ltd. Şti., 2019)The objective of this study was to produce a strained dairy product made from organic milk using yogurt culture and kefir grains as a new product development. Strained dairy product was analyzed for carbohydrates, organic ... -
Keçi derisi ve bidonda olgunlaştırılan koyun (Karaman) tulum peynirlerinde biyokimyasal ve duyusal nitelikler
Tekin, Ali (Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, 2016)Çalışmada, tulum peyniri üretimi starter kültür kullanılmadan Akkaraman çiğ koyun sütü kullanılarak gerçekleştirilmiştir. Tulum peynirleri 270 gün boyunca keçi derisi ve bidon ambalajlarda olgunlaştırılmıştır. Olgunlaşma ...