Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • Sistem İçeriği
  • Analiz
  • Talep/Soru
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Genç, MA" seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • [ N/A ]
    Öğe
    Effects of different levels of DL-alanin and L-glutamic acid supplemented diets on the growth of sea bass (Dicentrarchus labrax) juveniles
    (Tubitak Scientific & Technological Research Council Turkey, 2003) Tekelioglu, N; Genç, MA; Tasbozan, O; Altun, T; Yanar, Y
    In this study, the effects of food supplemented with different levels of DL-alanin and L-glutamic acid (1% and 2%) on the growth of sea bass juveniles were investigated. Fish fed with L-glutamic acid (1% of diet) and DL-alanin (11% of diet) supplemented diets had greater weight gains (54.23 +/- 1.51 g and 55.03 +/- 1.69 g, respectively) than those fed with a control diet (47.59 +/- 1.83 g) (p < 0.05). It was found that the groups fed with 1 % of attractant-supplemented diets had better food conversion ratios (1.11 and 1.13, respectively) than the control group (1.22) (p < 0.05). It was also found that the wet weight gain and food conversion ratios of the groups fed with 2% L-glutamic acid and DL-alanine were similar to those fed with the control diet and 1% attractant-supplemented diets (p > 0.05).

| Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi | Kütüphane | Açık Erişim Politikası | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Hatay, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

DSpace 7.6.1, Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim