Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • Sistem İçeriği
  • Analiz
  • Talep/Soru
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Karacay, Emel" seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • Yükleniyor...
    Küçük Resim
    Öğe
    MICROBIAL, PHYSICAL, CHEMICAL AND SENSORY QUALITIES OF MINIMALLY PROCESSED AND MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGED READY TO EAT ORANGE SEGMENTS
    (Taylor & Francis Inc, 2010) Karacay, Emel; Ayhan, Zehra
    Oranges were sanitized, dried, peeled and segmented. Undamaged segments were packed under passive and active MAP with low and high oxygen in PP trays sealed with CPP/OPP film. Overall quality of the segments were monitored for 25 days at 4 degrees C. The results showed that orange segments could be stored under passive and active MAP without significant microbial growth. There were slight changes in acidity and Brix (p <= 0.05) with no significant changes in pH and sugar. The hardness increased and color ( L, a, b) decreased during storage. Orange segments remained in a commercially viable condition for 10 days under MAP.

| Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi | Kütüphane | Açık Erişim Politikası | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Hatay, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

DSpace 7.6.1, Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim